Team america fuck yea

Det skulle trots detta ha funnits utrymme för pitthumor i massor. Annars är Penn en av de vänstersinnade krigkritiker som häcklas i filmen. Amerikanska elitsoldater spelas av stela dockor i trådar, som inte bara ser töntiga ut, utan är så inkompetenta att de inte lyckas döda fyra generiska araber utan att råka spränga Louvren och Eiffeltornet i bitar i förbifarten. Det är bara att krypa till korset och granska det nyaste de spyr ut ur sig. Inte kan man vara riktigt klok om man finner detta roligt, men jag, min äldsta son och min kära husfru vred oss i garv och äckel.

I Team America är de pompösa pastischer emellertid väl använda, så allt jag har kvar att säga är:

Team America - World Police

Ja, ja, inget märkvärdigt som vi inte sett förut i bra bonusmaterial. Jag har liksom en liten tant som bor inne i mitt huvud, vi kan kalla henne Maria Schottenius. Då kan detaljerna med dockorna komma som en räddande del. Instagram Följ oss på Instagram! Jag har inte särskilt svårt att föreställa mig biosalonger runt om i USA där man inte följer min inre tantsrösts devis om att man ska skratta med och inte åt, utan tvärtom glatt sjunger med i refrängen "America, Fuck, Yeah" medan man skrattar åt bilderna där Susan krossas mot ett stengolv. Ingen omöjlighet, för även om Parker och Stone förefaller i bonusmaterialet och i allehanda intervjuer vara förvuxna korkskallar med analhumor som största vapen, så stämmer detta inte med verkligheten.
Comments

  • Branson 10 days ago

    Who the fuck vacuums a hardwood floor?

  • Juelz 19 days ago

    more of her pls

  • Jayceon 21 days ago

    everything about this girl is so sexy, her face, her stares, her hair and the way she throws it around, her personality, her body, her skills. Everything. Flawless